vseznam.si
vseznam vseznam vseznam vseznam vseznam
vseznam
banner
vseznam
vseznam vseznam vseznam vseznam vseznam
blank
Iskalnik
blank
blank
VpiĹĄite iskani niz:
blank
blank blank blank
blank
blank
blank
blank
blank blank blank
blank
Kuponi
blank
blank
kupon
VEČ
blank
blank blank blank
blank
blank
blank
Kdo smo
OD KOD IDEJA ZA PORTAL vseznam.si?

Vemo, da znamo Slovenke in Slovenci marsikaj narediti sami, da smo pri tem zelo iznajdljivi in ustvarjalni. Zakaj ne bi to znanje predstavili na spletu in ga medsebojno delili in širili?

Spletni portal je prav zato namenjen vsem:

- ki se navdušujete nad kreativnostjo ali ste sami kreativni,
- ki radi preživljate prosti čas na kvaliteten in domisel način,
- ki išÄete ideje, da bi sami nekaj ustvarili,
- ki Ĺželite informacije o kreativnih ljudeh v Sloveniji,
- ki ste iznajdljivi pri tem, kako neko stvar narediti enostavneje, ceneje in vendar kvalitetno,
- ki bi radi  svoje izdelke predstavili na spletu in
- ki cenite ročna dela.

Trenutni čas gospodarske krize je nedvomno primeren za razmišljanje o tem, da je nepotrebno prav vse kupiti v trgovinah. Marsikaj lahko še bolje izdelamo sami. S tem pa kakšnen evro "brez muje" in  z veseljem do lastnega ustvarjanja tudi prihranimo.

Portal je namenjen široki populaciji ljudi obeh spolov in vseh starosti, saj vsebuje teme, ki zanimajo tako Ĺženske kot moške, mlade in manj mlade:  kreativno preĹživljanje prostega časa kot so potovanja doma in v tujini, tudi v zadnjem času z vse bolj priljubljenim avtodomom, delo z lesom in izdelke iz lesa, drobna hišna popravila, kulinariko in še veliko več. Ĺ˝elimo si, da bi se na našem portalu lahko predstavili tisti, ki delajo in Ĺživijo ustvarjalno. Uporabniki pa bi našli informacije o ustvarjalcih na raznih področjih.

Portal oblikujemo  z Ĺželjo, da se nam boste pri širjenju dobrih idej v stilu "vse znam" pridruĹžili še vi: kot obiskovalci ali kot sodelavci.

 Maja Čebulj, urednica portala vseznam.siPRAVNO OBVESTILO

Prispevki objavljeni na portalu vseznam.si se uporabljajo le v osebne namene in se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene. Navedba avtorstva se mora pri tem ohraniti.
Uporabniki vse objavljene prispevke na našem portalu uporabljajo na lastno odgovornost. Pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri nastajanju teh prispevkov ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemoĹžnosti uporabe informacij na našem portalu. Enako velja za kakršnekoli pomanjkljivosti v vsebini prispevkov.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Uporabnikom(cam) našega portala, ki bodo z nami komunicirali preko e-pošte je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zajamčeno, da njihovega imena in e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen v primeru dovoljenja s strani uporabnika(ce).
Informacije in prispevke, ki nam jih boste posredovali, bomo na portalu objavili le na vašo Ĺželjo ali z vašim dovoljenjem.

Pišete nam lahko na spletni naslov: maja.cebulj@gmail.com


PRODAJA UNIKATNIH ROČNO IZDELANIH IZDELKOV

je moĹžna na osnovi vpisa v seznam izvajalcev osebnega dopolnilnega dela, in sicer za:


A3 -
izdelovanje različnih izdelkov, ki jih je možno izdelovati na domu pretežno ročno ali pretežno po tradicionalnih postopkih na primer spominki, dekorativni predmeti, tradicionalna orodja, posoda, glasbila, sveče, razni drugi galanterijski predmeti in izdelki, predmeti za osebno uporabo ipd. ter prodaja teh izdelkov.

Pri nas lahko kupite naravna ročno izdelana polstena mila ter kvačkane, polstene in pletene modne dodatke. Več je na ogled na tej povezavi


Znanje tehnik polstenja
Ĺže nekaj let pridobivamo na osnovi samoizobraĹževanja z branjem ustrezne literature, ogledov video filmov na spletu in iz lastnih praktičnih izkušenj. Pridobljeno znanje je bilo nadgrajeno še s sodelovanjem na delavnici polstenja obleke, pod vodstvom  Diane Nagorne, vrhunske modne oblikovalke polstenih kreacij. PrestiĹžna delavnica se je dogodila v petek, 13. marca 2015, v mariborskem Evroparku.


Povezava do spletne strani Diane Nagorne


Leto kasneje, marca 2016, nas je skozi čudovite tehnike polstenja popeljala Vilte Kazlauskaite, slovita mojstrica in oblikovalka polstenih stvari. V delavnicah smo najprej polstili svilen šal, nato pa svilen poletni top.

Še povezava do njene spletne strani vilte.net/Marca 2017 smo v delavnici polstenja z naravnimi kodri ponovno polstili čudovit šal z Diano Nagorno.
Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

MoĹžnost dostave izdelkov je preko Pošte Slovenije oziroma osebno na osnovi medsebojnega dogovora. Stroški pošiljanja in pakiranja so odvisni od vrste in teĹže pošiljke.

Priporočeno pismo s storitvijo do 250 g po ceniku Pošte Slovenije znaša  2,90 €. Na ta način se pošiljajo večinoma naročila nakita. Poštnina je niĹžja po predhodnem plačilu na transakcijski račun. Pri plačilu »po povzetju« Pošta Slovenije zaračuna še provizijo in odkupnino. Pošta Slovenije pošiljko praviloma dostavi naslednji delovni dan od dneva odpreme pošiljke. V primeru da  se naročeno ne more dostaviti v obljubljenem roku, kupca o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na njegov e-naslov.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec ima po 46b. členu Zakona o varstvu potrošnikov pravico, da v roku 14 dni od prevzema blaga ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Kupec si pridobi številko za vračilo.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, neuporabljeno, v nespremenjeni količini in v originalni embalaĹži po pošti ali osebno na sporočen naslov.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe oz. prejema izdelka. Vračilo je v višini vrednosti blaga brez poštnih stroškov, ki so nastali pri pošiljanju blaga. Vrnjen znesek se vplača na TRR kupca.

blank
blank blank blank