vseznam.si
vseznam vseznam vseznam vseznam vseznam
vseznam
banner
vseznam
vseznam vseznam vseznam vseznam vseznam
blank
Iskalnik
blank
blank
VpiŔite iskani niz:
blank
blank blank blank
blank
blank
blank
blank
blank blank blank
blank
Kuponi
blank
blank
kupon
VEČ
blank
blank blank blank
blank
blank
blank
Kdo smo
OD KOD IDEJA ZA PORTAL vseznam.si?

Vemo, da znamo Slovenke in Slovenci marsikaj narediti sami, da smo pri tem zelo iznajdljivi in ustvarjalni. Zakaj ne bi to znanje predstavili na spletu in ga medsebojno delili in širili?

Spletni portal je prav zato namenjen vsem:

- ki se navdušujete nad kreativnostjo ali ste sami kreativni,
- ki radi preživljate prosti čas na kvaliteten in domisel način,
- ki išÄete ideje, da bi sami nekaj ustvarili,
- ki želite informacije o kreativnih ljudeh v Sloveniji,
- ki ste iznajdljivi pri tem, kako neko stvar narediti enostavneje, ceneje in vendar kvalitetno,
- ki bi radi  svoje izdelke predstavili na spletu in
- ki cenite ročna dela.

Trenutni čas gospodarske krize je nedvomno primeren za razmišljanje o tem, da je nepotrebno prav vse kupiti v trgovinah. Marsikaj lahko še bolje izdelamo sami. S tem pa kakšnen evro "brez muje" in  z veseljem do lastnega ustvarjanja tudi prihranimo.

Portal je namenjen široki populaciji ljudi obeh spolov in vseh starosti, saj vsebuje teme, ki zanimajo tako ženske kot moške, mlade in manj mlade:  kreativno preživljanje prostega časa kot so potovanja doma in v tujini, tudi v zadnjem času z vse bolj priljubljenim avtodomom, delo z lesom in izdelke iz lesa, drobna hišna popravila, kulinariko in še veliko več. Želimo si, da bi se na našem portalu lahko predstavili tisti, ki delajo in živijo ustvarjalno. Uporabniki pa bi našli informacije o ustvarjalcih na raznih področjih.

Portal oblikujemo  z željo, da se nam boste pri širjenju dobrih idej v stilu "vse znam" pridružili še vi: kot obiskovalci ali kot sodelavci.

 Maja Čebulj, urednica portala vseznam.siPRAVNO OBVESTILO

Prispevki objavljeni na portalu vseznam.si se uporabljajo le v osebne namene in se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene. Navedba avtorstva se mora pri tem ohraniti.
Uporabniki vse objavljene prispevke na našem portalu uporabljajo na lastno odgovornost. Pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri nastajanju teh prispevkov ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na našem portalu. Enako velja za kakršnekoli pomanjkljivosti v vsebini prispevkov.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Uporabnikom(cam) našega portala, ki bodo z nami komunicirali preko e-pošte je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zajamčeno, da njihovega imena in e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen v primeru dovoljenja s strani uporabnika(ce).
Informacije in prispevke, ki nam jih boste posredovali, bomo na portalu objavili le na vašo željo ali z vašim dovoljenjem.

Pišete nam lahko na spletni naslov: maja.cebulj@gmail.com


PRODAJA UNIKATNIH ROČNO IZDELANIH IZDELKOV

je možna na osnovi vpisa v seznam izvajalcev osebnega dopolnilnega dela, in sicer za:


A3 -
izdelovanje različnih izdelkov, ki jih je možno izdelovati na domu pretežno ročno ali pretežno po tradicionalnih postopkih na primer spominki, dekorativni predmeti, tradicionalna orodja, posoda, glasbila, sveče, razni drugi galanterijski predmeti in izdelki, predmeti za osebno uporabo ipd. ter prodaja teh izdelkov.

Pri nas lahko kupite naravna ročno izdelana polstena mila ter kvačkane, polstene in pletene modne dodatke. Več je na ogled na tej povezavi


Znanje tehnik polstenja
že nekaj let pridobivamo na osnovi samoizobraževanja z branjem ustrezne literature, ogledov video filmov na spletu in iz lastnih praktičnih izkušenj. Pridobljeno znanje je bilo nadgrajeno še s sodelovanjem na delavnici polstenja obleke, pod vodstvom  Diane Nagorne, vrhunske modne oblikovalke polstenih kreacij. Prestižna delavnica se je dogodila v petek, 13. marca 2015, v mariborskem Evroparku.
Povezava do spletne strani Diane Nagorne


blank
blank blank blank