vseznam.si
vseznam vseznam vseznam vseznam vseznam
vseznam
banner
vseznam
vseznam vseznam vseznam vseznam vseznam
blank
Iskalnik
blank
blank
Vpišite iskani niz:
blank
blank blank blank
blank
blank
blank
blank
blank blank blank
blank
Kuponi
blank
blank
kupon
VE─î
blank
blank blank blank
blank
blank
blank
Poslovni stiki
─îlani Kluba ugodnosti Poncho.si imajo mo┼żnost izkoristiti popuste v dogovorjeni višini za dolo─Źene izdelke pri naših poslovnih partnerjih.

Dosedanje ugodnosti:

- trgovina Zlata nitka v trgovskem centru City v Mariboru nudi 10 % popust pri nakupu volne,
- podjetje TRIS nudi pri nakupu pasjih obla─Źil Pika 10 %  popust
- Pohorska kavarna v Mariboru nudi: naro─Źiš tri koktajle, dobiš ─Źetrtega zastonj,
- podjetje Rolan nudi 10 % popust pri popravilu ra─Źunalnikov,
- Trgovina Ika v Škofji Loki, Mestni trg 13, nudi 5 % popust pri nakupu umetniškega nakita lastnice Ike,
- Hotel Cerkno nudi 10 % popust pri hotelskih storitvah,
- Gledališka šola Joli nudi 5 % popust na svoje gledališke storitve,
- ─îipkarska šola Idrija nudi 5 % popust pri nakupu ─Źipk in izdelkov iz ─Źipk,
- Atelje Ivana Halca v Filovcih v Prekmurju nudi 10 % popust pri nakupu izdelkov v ateljeju,
- ─îlani kluba poncho.si prejmejo pri naro─Źilu copatkov na www.copatki.si 10 % popust.
- Tkani izdelki modne oblikovalke Valentine Tominec s 5 % popustom.
Monna-Lisa.si
Dobrodošli v spletni trgovini Monna lisa. Tukaj boste našli razli─Źne izdelke za vaš priljubljen hobi. Naj bo to pletenje ali vezenje, kva─Źkanje ali šivanje, za vsakega ljubitelja ro─Źnih del se bo našlo kaj.

V naši trgovini imamo veliko izbiro gobelinov, prej za pletenje in kva─Źkanje, pletilk, kva─Źk in raznih pripomo─Źkov za ro─Źna dela.
  Ogled na www.monna-lisa.si
PIKA PATRICIA EDMONSTON - oblikovalka nakita
Veri┼żice, zapestnice in uhani iz poldragih kamnov, kristalov Swarovski, muranskega stekla, naravnih ─Źrnih biserov  in drugih zanimivih materialov, so na voljo v pestri ponudbi Pike Patricie Edmonston, oblikovalke nakita. Za tiste dame, ki so rade stilsko usklajene, oblikovalka izdela nakit tudi po naro─Źilu tako, da se ujemajo veri┼żica, zapestnica in uhani. Nakit je skrbno shranjen v estetski embala┼żi in je kot takšen primeren tudi za darilo. Stik z oblikovalko je mo┼żno vzpostaviti preko e-naslova pika_pipapu@yahoo.com

Ogled in nakup nakita je mo┼żen na FB strani Unikatni nakit by Pika.

Obiskovalcem portala www.vseznam.si je z natisnjenim kuponom z naše spletne strani, omogo─Źen nakup unikatnega nakita z 10 % popustom.

TRGOVINA ZLATA NITKA V TRGOVSKEM CENTRU CITY V MARIBORU
Se je v letošnjem letu preselila v mnogo prostornejšo, prijaznejšo in preglednejšo trgovino v drugem nadstropju istoimenskega centra.
Ponudba je še pestrejša in tako lahko izbirate med razli─Źnimi prejami za pletenje,  gumbi raznovrstnih oblik, barv in velikosti, pestrim programom modnih dodatkov, razli─Źnimi dol┼żinami in barvami zadrg, okrasnimi trakovi, gobelini ter prejo za gobeline, okrasnim perjem in še in še ...Z natiskanim kuponom iz našega spletnega mesta, prejmete 10 % popust pri nakupu volne v trgovini Zlata nitka .


PREVOZI KLEMEN


Podjetnik Klemen Libanov, s. p. iz Ljubljane, nudi prevoze zemlje za visoke grede, pa odvoz starega pohištva, gospodinjskih aparatov, kosovnih gradbenih in lesenih odpadkov, starih oken in izolacijskih materialov ... ─îe pospravljate klet ali podstrešje in se nabere veliko šare, lahko pokli─Źete Klemna in poskrbel bo za odvoz. Ob urejanju okolico hiše vam bo odpeljal odve─Źno vejevje, travo, listje, les ... Ve─Ź o njegovih prevoznih dejavnostih najdete na naslednjih spletnih straneh 

www.prevoz-odvoz.si/

www.prevozklemen.com/
odvoz.si/
Pri vsakem naslednjem prevozu prejmete bon za popust v višini 5 €. Ve─Ź na tej povezavi

Vir fotografije: lasten arhiv
PIKA PASJA OBLA─îILA

TRIS – Mojca Jereb Gobec s.p., Teharje 36, 3221 Teharje, tel.: 041/242-800

Za vaše male in velike pasje ljubljen─Źke priskrbimo plaš─Źke, da bodo njihovi sprehodi po de┼żju in snegu prijetni in topli. Plaš─Źek vašega ljubljen─Źka lahko opremimo z odsevnim trakom, ki omogo─Źa varno gibanje tudi po mraku in temi, saj je viden ┼że na ve─Ź metrov.
Materiali so zelo mehki in udobni za psi─Źka, modeli pa razli─Źni in gredo v korak z modo. Po ┼żelji se lahko tudi vi oble─Źete v stilu s svojim psi─Źkom (npr. šal, kapa, klobuk, jakna, torbica ipd. iz istega termoflisa kot plaš─Źek za psi─Źka).
Unikatni izdelki po vaših ┼żeljah in merah za vas in vašega ljubljen─Źka v zelo kratkem ─Źasu.

Z natisnjenim kuponom na www.vseznam.si prejmete POPUST v višini 10%  pri nakupu pasjih obla─Źil.

TRGOVINA IKA, ŠKOFJA LOKA, Mestni trg 13 in Ciril-Metodov trg13 v Ljubljani

  Trgovina Ika je paša za o─Źi za tiste, ki cenijo unikatna dela slovenskih umetnikov. Izbirate lahko med kerami─Źnimi izdelki ve─Ź kot 30 kerami─Źarjev, unikatnimi obla─Źili  slovenskih modnih oblikovalcev, modnimi dodatki, slikami in drugimi  likovnimi deli razli─Źnih umetnikov ...

vabimo vas k ogledu spletne strani www.trgovina-ika.si

Med ustvarjalci je tudi lastnica Ika, ki med drugim oblikuje tudi nakit in
omogo─Źa z natisnjenim kuponom z naše strani 5 % popust pri nakupu  njenega nakita.

ČIPKARSKA ŠOLA IDRIJA

─îipkarska šola Idrija, ki deluje v okviru Gimnazije Jurija Vege v Idriji, vztrajno skrbi za negovanje kljekljarske tradicije, ne le v svojem okolju, temve─Ź širom Slovenije. ─îudovite  idrijske ─Źipke pod vodstvom šestih u─Źiteljic izdeluje 400 osnovno šolskih otrok. ─îipkarsko šolo obiskujejo v popoldanskem ─Źasu. Poleg kljekljanja se nau─Źijo risanja vzorcev, tehnike ─Źipkanja idr. Znanje kreativno prenašajo v izdelavo kljekljane ─Źipke, ki jo lahko ob─Źudujete v razstavnem salonu ─îipkarske šole Idrija.


Z natisnjenim kuponom na naši strani vam nudijo 5 % popust pri nakupu ─Źipk in izdelkov iz ─Źipk.

PLETENI COPATKI ZA DOJEN─îKE NA www.copatki.com

Pogled na ljubke in domiselne copatke za dojen─Źke, ka┼żejo na to, da jih je nekdo izdelal z veliko ljubezni in ─Źuta za estetiko. Gospa Nadja Furdi je svoje veselje do pletenja specializirala v izdelovanju copatkov.

Copatki so izdelani iz kvalitetnih materialov, nekateri so okrašeni, drugi pa narejeni iz zanimivih kombinacij razli─Źnih volnic.

─îlani kluba poncho.si prejmejo pri naro─Źilu copatkov na www.copatki.si 10% popust.


ATELJE IVANA HALCA, mojstra kva─Źkanja, V FILOVCIH V PREKMURJU

Ivan Halec se ┼że vrsto let ukvarja s kva─Źkanjem, pri ─Źemer so njegova posebnost ro┼że. Kva─Źkane so s takšno anatomsko natan─Źnostjo, da delujejo kot prave. V svojem ateljeju v Filovcih ponuja kva─Źkane ro┼że, tako posami─Źne, kot šopke ali ro┼że umetelno sestavljene v ikebane, nadalje kva─Źkane spominke, modne dodatke in druge okrasne in uporabne kva─Źkane izdelke. Ogledate si lahko tudi kva─Źkane izdelke z umetniško vrednostjo, npr. madagaskarsko palmo.

Z natisnjenim kuponom z naše spletne strani prejmete pri nakupu izdelkov v ateljeju 10 % popust.

 

TKANI IZDELKI MODNE OBLIKOVALKE VALENTINE TOMINEC
Valentina Tominec je modna oblikovalka, ki na moderen in brez─Źasen na─Źin obujo starodavno obrt tkanja. Izpod njenih spretnih prstov nastajajo na statvah tkani izdelki v ┼żare─Źih barvah slovenskega Krasa. Svoje ideje vtke v šale, torbice, kjer je tkanje kombinirano z usnjem, v obla─Źila, ki jih popestri še s pletenimi vstavki. Javnost je z velikim zanimanjem sprejela tudi razstave njenih unikatnih kreacij. Njeni izdelki so na ogled na spletni strani www.tkanje.si  Kontakt je mo┼żen po telefonu 041/371 113. Izdelki so naprodaj tudi v Trgovini Ma─Źek v Novi Gorici.
Intervju z oblikovalko si lahko preberete na tej povezavi.


Z natisnjenim kuponom na naši strani  prejmete 5 % popust pri nakupu unikatnih tkanih izdelkov Valentine Tominec.
PLETENINE KOŠTRUN

Erna Korošec je ime spretne rokodelke, ki se skriva za blagovno znamko Pletenine koštrun.
Izdeluje ro─Źne pletenine iz doma─Źe volne, med katerimi so njena posebnost triangel rute. Za ro─Źno pletene moške in ┼żenske telovnike je pridobila znak Art&Craft Slovenija. V njeni ponudbi so še polsteni izdelki in tkani šali. Je dobitnica številnih priznanj, med drugim tudi za ohranjanje kulturne dediš─Źine pode┼żelja, ki ga je prejela v Gornji Radgoni. Podelila ji ga je Kmetijsko-gozdarska zbornica v sodelovanju s Kme─Źkim glasom v nagradni akciji »S kmetije na vas«.
Njeno predstavitev si lahko preberete tudi na
našem portalu. Ve─Ź informacij najdete na njeni spletni strani www.pletenine.si

Z natisnjenim kuponom na naši strani, vam gospa Erna Korošec nudi 10 % popust pri nakupu izdelkov Pletenine koštrun.

blank
blank blank blank