vseznam.si
vseznam vseznam vseznam vseznam vseznam
vseznam
banner
vseznam
vseznam vseznam vseznam vseznam vseznam
blank
Iskalnik
blank
blank
Vpišite iskani niz:
blank
blank blank blank
blank
blank
blank
blank
blank blank blank
blank
Kuponi
blank
blank
kupon
VE─î
blank
blank blank blank
blank
blank
blank
Poslovni stiki
─îlani Kluba ugodnosti Poncho.si imajo mo┼żnost izkoristiti popuste v dogovorjeni višini za dolo─Źene izdelke pri naših poslovnih partnerjih.

Dosedanje ugodnosti:

- trgovina Zlata nitka v trgovskem centru City v Mariboru nudi 10 % popust pri nakupu volne,
- podjetje TRIS nudi pri nakupu pasjih obla─Źil Pika 10 %  popust
- Pohorska kavarna v Mariboru nudi: naro─Źiš tri koktajle, dobiš ─Źetrtega zastonj,
- podjetje Rolan nudi 10 % popust pri popravilu ra─Źunalnikov,
- Trgovina Ika v Škofji Loki, Mestni trg 13, nudi 5 % popust pri nakupu umetniškega nakita lastnice Ike,
- Hotel Cerkno nudi 10 % popust pri hotelskih storitvah,
- Gledališka šola Joli nudi 5 % popust na svoje gledališke storitve,
- ─îipkarska šola Idrija nudi 5 % popust pri nakupu ─Źipk in izdelkov iz ─Źipk,
- Atelje Ivana Halca v Filovcih v Prekmurju nudi 10 % popust pri nakupu izdelkov v ateljeju,
- ─îlani kluba poncho.si prejmejo pri naro─Źilu copatkov na www.copatki.si 10 % popust.
- Tkani izdelki modne oblikovalke Valentine Tominec s 5 % popustom.
Monna-Lisa.si
Dobrodošli v spletni trgovini Monna lisa. Tukaj boste našli razli─Źne izdelke za vaš priljubljen hobi. Naj bo to pletenje ali vezenje, kva─Źkanje ali šivanje, za vsakega ljubitelja ro─Źnih del se bo našlo kaj.

V naši trgovini imamo veliko izbiro gobelinov, prej za pletenje in kva─Źkanje, pletilk, kva─Źk in raznih pripomo─Źkov za ro─Źna dela.
  Ogled na www.monna-lisa.si
PIKA PATRICIA EDMONSTON - oblikovalka nakita
Veri┼żice, zapestnice in uhani iz poldragih kamnov, kristalov Swarovski, muranskega stekla, naravnih ─Źrnih biserov  in drugih zanimivih materialov, so na voljo v pestri ponudbi Pike Patricie Edmonston, oblikovalke nakita. Za tiste dame, ki so rade stilsko usklajene, oblikovalka izdela nakit tudi po naro─Źilu tako, da se ujemajo veri┼żica, zapestnica in uhani. Nakit je skrbno shranjen v estetski embala┼żi in je kot takšen primeren tudi za darilo. Stik z oblikovalko je mo┼żno vzpostaviti preko e-naslova pika_pipapu@yahoo.com

Ogled in nakup nakita je mo┼żen na spletni strani www.madebypika.com

Obiskovalcem portala www.vseznam.si je z natisnjenim kuponom z naše spletne strani, omogo─Źen nakup unikatnega nakita z 10 % popustom.

TRGOVINA ZLATA NITKA V TRGOVSKEM CENTRU CITY V MARIBORU
Se je v letošnjem letu preselila v mnogo prostornejšo, prijaznejšo in preglednejšo trgovino v drugem nadstropju istoimenskega centra.
Ponudba je še pestrejša in tako lahko izbirate med razli─Źnimi prejami za pletenje,  gumbi raznovrstnih oblik, barv in velikosti, pestrim programom modnih dodatkov, razli─Źnimi dol┼żinami in barvami zadrg, okrasnimi trakovi, gobelini ter prejo za gobeline, okrasnim perjem in še in še ...Z natiskanim kuponom iz našega spletnega mesta, prejmete 10 % popust pri nakupu volne v trgovini Zlata nitka .


PIKA PASJA OBLA─îILA

TRIS – Mojca Jereb Gobec s.p., Teharje 36, 3221 Teharje, tel.: 041/242-800

Za vaše male in velike pasje ljubljen─Źke priskrbimo plaš─Źke, da bodo njihovi sprehodi po de┼żju in snegu prijetni in topli. Plaš─Źek vašega ljubljen─Źka lahko opremimo z odsevnim trakom, ki omogo─Źa varno gibanje tudi po mraku in temi, saj je viden ┼że na ve─Ź metrov.
Materiali so zelo mehki in udobni za psi─Źka, modeli pa razli─Źni in gredo v korak z modo. Po ┼żelji se lahko tudi vi oble─Źete v stilu s svojim psi─Źkom (npr. šal, kapa, klobuk, jakna, torbica ipd. iz istega termoflisa kot plaš─Źek za psi─Źka).
Unikatni izdelki po vaših ┼żeljah in merah za vas in vašega ljubljen─Źka v zelo kratkem ─Źasu.
Ve─Ź o naši ponudbi si lahko ogledate na spletni strani www.pasjaoblacila.si

Z natisnjenim kuponom na www.vseznam.si prejmete POPUST v višini 10%  pri nakupu pasjih obla─Źil.

TRGOVINA IKA, ŠKOFJA LOKA, Mestni trg 13 in Ciril-Metodov trg13 v Ljubljani

  Trgovina Ika je paša za o─Źi za tiste, ki cenijo unikatna dela slovenskih umetnikov. Izbirate lahko med kerami─Źnimi izdelki ve─Ź kot 30 kerami─Źarjev, unikatnimi obla─Źili  slovenskih modnih oblikovalcev, modnimi dodatki, slikami in drugimi  likovnimi deli razli─Źnih umetnikov ...

vabimo vas k ogledu spletne strani www.trgovina-ika.si

Med ustvarjalci je tudi lastnica Ika, ki med drugim oblikuje tudi nakit in
omogo─Źa z natisnjenim kuponom z naše strani 5 % popust pri nakupu  njenega nakita.

ČIPKARSKA ŠOLA IDRIJA

─îipkarska šola Idrija, ki deluje v okviru Gimnazije Jurija Vege v Idriji, vztrajno skrbi za negovanje kljekljarske tradicije, ne le v svojem okolju, temve─Ź širom Slovenije. ─îudovite  idrijske ─Źipke pod vodstvom šestih u─Źiteljic izdeluje 400 osnovno šolskih otrok. ─îipkarsko šolo obiskujejo v popoldanskem ─Źasu. Poleg kljekljanja se nau─Źijo risanja vzorcev, tehnike ─Źipkanja idr. Znanje kreativno prenašajo v izdelavo kljekljane ─Źipke, ki jo lahko ob─Źudujete v razstavnem salonu ─îipkarske šole Idrija.


Z natisnjenim kuponom na naši strani vam nudijo 5 % popust pri nakupu ─Źipk in izdelkov iz ─Źipk.

PLETENI COPATKI ZA DOJEN─îKE NA www.copatki.com

Pogled na ljubke in domiselne copatke za dojen─Źke, ka┼żejo na to, da jih je nekdo izdelal z veliko ljubezni in ─Źuta za estetiko. Gospa Nadja Furdi je svoje veselje do pletenja specializirala v izdelovanju copatkov, ki jih sedaj predstavlja tudi na svoji spletni strani www.copatki.com

Copatki so izdelani iz kvalitetnih materialov, nekateri so okrašeni, drugi pa narejeni iz zanimivih kombinacij razli─Źnih volnic.

─îlani kluba poncho.si prejmejo pri naro─Źilu copatkov na www.copatki.si 10% popust.


ATELJE IVANA HALCA, mojstra kva─Źkanja, V FILOVCIH V PREKMURJU

Ivan Halec se ┼że vrsto let ukvarja s kva─Źkanjem, pri ─Źemer so njegova posebnost ro┼że. Kva─Źkane so s takšno anatomsko natan─Źnostjo, da delujejo kot prave. V svojem ateljeju v Filovcih ponuja kva─Źkane ro┼że, tako posami─Źne, kot šopke ali ro┼że umetelno sestavljene v ikebane, nadalje kva─Źkane spominke, modne dodatke in druge okrasne in uporabne kva─Źkane izdelke. Ogledate si lahko tudi kva─Źkane izdelke z umetniško vrednostjo, npr. madagaskarsko palmo.

Ve─Ź na www.kvackanje.com

Z natisnjenim kuponom z naše spletne strani prejmete pri nakupu izdelkov v ateljeju 10 % popust.

 

TKANI IZDELKI MODNE OBLIKOVALKE VALENTINE TOMINEC
Valentina Tominec je modna oblikovalka, ki na moderen in brez─Źasen na─Źin obujo starodavno obrt tkanja. Izpod njenih spretnih prstov nastajajo na statvah tkani izdelki v ┼żare─Źih barvah slovenskega Krasa. Svoje ideje vtke v šale, torbice, kjer je tkanje kombinirano z usnjem, v obla─Źila, ki jih popestri še s pletenimi vstavki. Javnost je z velikim zanimanjem sprejela tudi razstave njenih unikatnih kreacij. Njeni izdelki so na ogled na spletni strani www.tkanje.si  Kontakt je mo┼żen po telefonu 041/371 113. Izdelki so naprodaj tudi v Trgovini Ma─Źek v Novi Gorici.
Intervju z oblikovalko si lahko preberete na tej povezavi.


Z natisnjenim kuponom na naši strani  prejmete 5 % popust pri nakupu unikatnih tkanih izdelkov Valentine Tominec.
PLETENINE KOŠTRUN

Erna Korošec je ime spretne rokodelke, ki se skriva za blagovno znamko Pletenine koštrun.
Izdeluje ro─Źne pletenine iz doma─Źe volne, med katerimi so njena posebnost triangel rute. Za ro─Źno pletene moške in ┼żenske telovnike je pridobila znak Art&Craft Slovenija. V njeni ponudbi so še polsteni izdelki in tkani šali. Je dobitnica številnih priznanj, med drugim tudi za ohranjanje kulturne dediš─Źine pode┼żelja, ki ga je prejela v Gornji Radgoni. Podelila ji ga je Kmetijsko-gozdarska zbornica v sodelovanju s Kme─Źkim glasom v nagradni akciji »S kmetije na vas«.
Njeno predstavitev si lahko preberete tudi na
našem portalu. Ve─Ź informacij najdete na njeni spletni strani www.pletenine.si

Z natisnjenim kuponom na naši strani, vam gospa Erna Korošec nudi 10 % popust pri nakupu izdelkov Pletenine koštrun.

blank
blank blank blank